Зимовий розпродаж у Steam: що придбати?

Складаючи список рекомендацій для купівлі, важко бути об’єктивним, тому що у кожного власні смаки та критерії. А в такій великій бібліотеці, яку має Steam, кожен може знайти собі щось до смаку, відфільтрувавши свої уподобання. Та все ж я постараюся полегшити вам вибір та порекомендую список хороших ігор, керуючись ціною та наявністю української локалізації.

ШБТ рекомендує

1. Kingdom Come: Deliverance

Kingdom Come: Deliverance  — рольова гра з відкритим світом, у якій так легко впізнати українські пейзажі. Перша у списку, бо віднедавна отримала українську локалізацію основної гри та всіх доповнень, а також має найбільшу знижку за увесь час -60% (151 грн за основну гру, або 239 з усіма доповненнями). Нагадуємо, що переклад ще довичиитуємо, патч із виправленнями буде після Нового року.

Короткі відомості про проєкт KCD.

2. Streets of Rage 4

Streets of Rage 4 — новинка, яка з’явилася цього року і невдовзі також отримала українську локалізацію. Має знижку -30% (230 грн). Це чудова гра в жанрі «побити всіх», за якою можна весело провести час у колі друзів, граючи локально, — велика рідкість у наші дні та приклад того, як правильно перезавантажувати ігри «старої школи» для сучасних пристроїв: усе те саме тільки з хорошою графікою.

Короткі відомості про проєкт SoR4

3. Tooth and Tail

Хоч гра Tooth and Tail і належить до стратегій – жанр, що не є вельми популярним, — проте гра доволі проста та дуже весела. А завдяки українській локалізації ви зможете зрозуміти увесь гумор та по справжньому насолодитися грою. І все це лише за 27 грн (-90%).

4. Ruiner

Якщо ви з якихось причин не граєте в цьогорічний мегахіт Cyberpunk 2077, до якого поки що немає української локалізації, у вас є хороша нагода зануритися у кіберпанківський світ за допомогою гри Ruiner, у якій є українська локалізація. Рольових елементів, на відміну від  Cyberpunk 2077, у цій грі немає, але всього решта – вдосталь. Знижка на гру становить 75% (69 грн).

Короткі відомості про проєкт Ruiner.

5. Black Mesa

Black Mesa — це перевидання першої Half-Life, яке зроблене фанатами на сучасній версії рушія Source. Класика в сучасній обгортці. Ще одна гра, про яку можна сказати: «Все те саме, тільки з хорошою графікою». Знижка на гру — 50% (139 грн).

І якщо вже зайшла мова про Half-Life, то обов’язково треба згадати про Half-Life: Alyx, адже ця гра має українську локалізацію. Вона порівняно недешева: знижка усього 25% (524 грн), але ж українська локалізація того варта, правда?

6. The Way

The Way — «стара школа» в повному розумінні. Суміш Another World та Flashback, — визнані шедеври у свій час, — приправлена пікселями. Знижка на гру складає 90% (22 грн).

Сподіваємось, ці ігри вам сподобаються. Насправді, зараз стільки ігор мають українську локалізацію, що важко вибрати, адже хочеться придбати їх усіх і отримати не лише певний досвід та емоції від процесу гри, але й задоволення від рідної нам, українцям, мови.

Якщо ви досі не придбали

Користуючись нагодою, також нагадуємо про забавки, які мають переклад від Шлякбитрафу (SBT Localization) і зараз на них у Steam знижка:

1.Baldur’s Gate: Enhanced Edition — 139 грн (-50%). Є українське озвучення. Доречно придбати разом із Siege of Dragonspear (переклад доданий частково, чекає на оновлення) та Baldur’s Gate 2 (у процесі перекладу).

2. Metro Last Light Redux та Metro 2033 Redux — по 55 грн (-80%). Ціла в’язанка із Metro Exodus коштуватиме вам 493 грн. У всіх трьох є українське озвучення.

3. Cradle — 41 грн (-80%). Є українське озвучення.

4. The Stanley Parable — 114 грн (-50%). Є українське озвучення (мод).

5. Naval Action — 97 грн (-65%).

6. Hand of Fate — 55 грн (-80%).

7. Insurgency — 114 грн (-50%).

8. Gone Home — 45 грн (-80%). Є українізатор.

9. FTL: Faster Than Light — 42 грн (-75%). Є українізатор.

10. Summer Catchers — 49 грн (-75%).

11. Curious Expedition — 68 грн (-70%).

12. Bastion — 34 грн (-85%). Є українізатор.

Захопливого вам розпродажу та веселих свят!

Автор: Юра Драгон

27.12.2020

0 0 голосів
Рейтинг статті
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
1 Коментар
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Останні новини

Усі новини
Усі новини
1
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x