The Last of Us: ще один артбук!

Робота над артбуком «Світ гри The Last of Us» була для мене особливою. По-перше, це був мій перший досвід керування процесом перекладу, а по-друге, The Last of Us — одна з моїх найулюбленіших ігор.

Перекладаючи цей артбук, я наче заново відкрила для себе гру і зазирнула у її найпотаємніші куточки. Це немов знайти отой останній пазлик, якого бракує для повноти картини. Цікаво роздивлятися всі ці концепт-арти й уявляти: «А що, якби?..». Дивлячись на ескізи, які не знайшли свого втілення у грі, починаєш замислюватися, якою була би гра, якби вибрали іншу зовнішність персонажа, вбрання, зброю чи локацію. Такі речі надзвичайно стимулюють і розвивають уяву. А ще цікаво спостерігати за тим, як риска за рискою вимальовуються образи героїв.

Те, що ця гра навдивовижу емоційна, видає вже обкладинка артбуку, а сам артбук захоплює деталізованими та насиченими зображеннями. Доповнюють графіку цікаві та лаконічні коментарі творців, які ми намагалися зробити не менш ємнісними.

Мені здається, що навіть якщо ви не знайомі із грою The Last of Us, цей артбук точно зможе заполонити вашу увагу та уяву. І я дуже вам раджу не чинити цьому опір.

Окремо хочу подякувати видавництву MAL`OPUS за нагоду українізувати бодай маленьку частинку незабутнього світу.

Зберіть колекцію!

артбук Світ гри The Last of Us Part II

комікс The Last of Us. Американські мрії

Цікаві подробиці про проєкт «Світ гри The Last of Us»

Тетяна Чередничок

28.02.21

0 0 голосів
Article Rating
The Last of Us: ще один артбук!
0 0 голосів
Article Rating
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Comments
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x