ШлякбиДрак!

«Сів дракончик на балкончик,
Випив чаю, з’їв вазончик…» (І. Малкович)

Е ні, це не про того дракончика, який учора прилетів до Шлякбитрафу. Той хитрющий фіркрааґченко якийсь час приглядався до спілки перекладачів, але, як і всі дракони, він був дуже нетерплячий та амбіційний, а тому навіть не думав приєднуватися до вервечки кандидатів, які чемно шикувалися на пошті Шлякбитрафу в пошуках перекладацького щастя. Ні, він собі мишкував за керівництвом спілки і врешті дочекався слушної нагоди, коли його нападу ніхто не сподівався.

«Ану давай мені пробне завдання, бо схрупаю тебе з кісточками!» — гаркнув дракон навмисно якомога лютіше. Він насправді не збирався нікого їсти, просто йому дуже хотілося спробувати себе в ролі перекладача відеоігор, адже саме відеоігри є його пристрастю. Ото деякі дракони накопичують золото, а цей дивак вогнедишний — відеоігри.

Ну хіба можна відмовляти дракону? Та зжере весь Шлякбитраф і не вдавиться. Хто тоді буде для вас гарні ігри перекладати й оце все вигадувати? Отак і з’явився у Шлякбитрафі власний дракон-перекладач. Наказав називати себе не інакше як Юра Драґон.

Що ж, вітання для нового перекладача! Бажаємо натхнення та успіху.

20.06.18

P.S. Драконячі авіарейси — ціна договірна. Тільки за умови передплати. ШлякбиДрак донесе вас будь-куди, висадка на висоті 10 км. Не забудьте прихопити парашут 🙂

0 0 голосів
Рейтинг статті
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
1 Коментар
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Останні новини

Усі новини
Усі новини
1
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x