Liftoff українською мовою: публічна бета

Доброго дня, шановне панство! Локалізаційна спілка «Шлякбитраф» і Lugos Studio, бельгійський розробник симулятора польотів на FPV дронах Liftoff, мають для вас гарну новину.
У публічну бету нарешті вийшов український переклад інтерфейсу і він уже доступний для широкого загалу. Розробники Liftoff первинно не збиралися вводити підтримку іноземних мов у свій продукт, тому деякі рішення впроваджувалися спеціально під українську. Нам відомі проблемні місця і ми вже працюємо над виправленням вад та заповненням прогалин.

Як додати українську мову в Liftoff

У налаштуваннях Steam оберіть іконку налаштувань (1), у налаштуваннях перейдіть на вкладку тестування та розгорніть список (2) у списку оберіть останній пункт: ukraine_beta – Beta build with uk language support.

Після оновлення програми, у налаштуваннях гри Options > Game > Display language виберіть українську мову.

Чому варто придбати Liftoff?

Плюсами Liftoff є віртуальна майстерня-конфігуратор дронів, наявність реальних моделей (у тому числі DJI fpv), можливість об’єднати пілотів через мережу на одній мапі (інструктору легше контролювати те, що відбувається на полі) та вбудоване навчання, що отримало значне розширення функцій в останніх версіях програми.

Окремо звертаємо вашу увагу на те, що у Liftoff є дуже корисне доповнення під назвою Slipstream.

Це доповнення додає на кілька мап додаткові об’єкти, що активно рухаються — радіокеровані літачки та крила, автомобілі та навіть кар’єрний самоскид.

Ганяйтесь за спорткарами та намагайтеся поцілити бензобак самоскиду, що їде по своїх справах. Розбивати дрон теж може бути весело…

Розважайтеся собі на здоров’я, а Україні на перемогу!

Більше про проєкт читайте тут.

ПОНОВА: Поки ми тут хвалилися бета-версією, розробники взяли та й додали українську мову офіційно: Liftoff available in Ukrainian! – Steam News. Тож купуйте гру та не забувайте подякувати розробникам за українську локалізацію — вам неважко, а їм приємно.

Євген Ткач

21.03.23

5 2 голосів
Рейтинг статті
5 2 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
5 Коментарів
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Останні новини

Усі новини
Усі новини
5
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x