Ubisoft ігри українською мовою

Ігри від Ubisoft є улюбленими для багатьох українців. Існує чимало фан-спільнот, які присвячені зокрема серії Assassin’s Creed. На жаль, увесь цей час ми змушені користуватися іноземними мовами, які далеко не для кожного українця є повністю зрозумілими. Англійська мова хоч і вивчається в школах, але для багатьох вона залишається лише частково зрозумілою. Російська мова через воєнні дії Росії в Україні стала неприйнятною для великої частини навіть російськомовних українців, які поступово переходять на українську мову спілкування, і таке ставлення залишатиметься навіть після війни. А українська мова є рідною для 67% українців.

Український ігровий ринок поступово розвивається. Дедалі більше ігор отримують українську мову, і українці радо підтримують такі продукти. Це помітно вже по тому, як швидко розкуповують артбуки та комікси, створені по світах Assassin’s Creed та Far Cry. Ми в спілці Шлякбитраф (SBT Localization) мали задоволення перекладати зокрема «Світ гри Assassin’s Creed Valhalla», «Світ гри Far Cry 6», «Assassin’s Creed Valhalla: Пісня слави» та «Far Cry: Обряд посвяти» (має невдовзі вийти).

Отож ми висловлюємо прохання до Ubisoft створити українську локалізацію для своїх майбутніх ігор, а якщо можливо, то й для наявних.

Просимо вас підтримати звернення та сайті Ubisoft та петицію на Change. Будь ласка, поширюйте серед друзів, щоб швидше набралося багато голосів і розробники звернули увагу та зрозуміли, що українцям українська мова дійсно небайдужа.

02.04.22

5 4 голосів
Рейтинг статті
5 4 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарів
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Останні новини

Усі новини
Усі новини
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x