Розіграш: подарунковий бокс Cyberpunk 2077 до Дня закоханих

Зовсім скоро День закоханих, а отже покваптеся взяти участь у цьому розіграші й отримати для коханої половинки (або й для себе, бо чому ні) крутий подарунковий бокс світу Cyberpunk 2077! А заразом трішки допоможемо нашим коханим захисникам і захисницям, підкинувши грошенят фонду «Повернись живим». Докладніше про подарунки й умови розіграшу:

ЩО САМЕ ПРОПОНУЄМО

1) Подарунковий бокс Cyberpunk 2077:
— гра Cyberpunk 2077 + Ілюзія свободи (PS5)
— книжка повного проходження гри
— фігурка «Джонні Сільвергенд»
— медальйон «Самурай»
— рокерські наліпки
— 2 значки
— 2 піни на рюкзак

2) «Cyberpunk RED. Легкий режим», а також:
— рокерські наліпки
— 2 значки
— 2 піни на рюкзак

3) Рокерські наліпки + значки та піни на рюкзак

УМОВИ УЧАСТІ

1) Переказати щонайменше 100 грн на Монобанку, вказати своє ім’я користувача та соцмережу, з якої берете участь (наприклад: @smrtmsklm, Twitter). Що більша сума (кратна 100), то більше місць у списку учасників: 100 грн — 1 місце, 200 грн — 2 місця, 500 грн — 5 місць, 1000 грн — 10 місць і т.д.

Усі зібрані кошти буде передано в благодійний фонд Повернись живим.

2) У соцмережі, з якої берете участь, додати коментар українською мовою під нашою публікацією з розіграшем (Facebook, Twitter, Telegram, Insagram, Mastodon, BlueSky). Це допоможе вас упізнати серед тезок-користувачів та загалом швидше зв’язатися, якщо ви щось виграєте.

ЩЕ БІЛЬШЕ ШАНСІВ НА ПЕРЕМОГУ!

Усі наші доброчинці з Patreon, Buy me a coffee та Donatello, які візьмуть участь у розіграші, матимуть одне додаткове місце. Щоб скористатися цією можливістю, просто вкажіть під час грошового переказу платформу, на якій ви нас підтримуєте, а також ваше ім’я користувача на цій платформі (наприклад: Ivan ByiMskaliv, Donatello).

ВИЗНАЧЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ

Розіграш триває до 14 лютого (середа) 23:59.

Після опрацювання всіх заявок буде проведено визначення переможців під час стріму. Дату й точний час стріму повідомимо додатково. Список переможців викладемо в наших соцмережах.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

Дарунки розсилаємо тільки по території України, за винятком тимчасово окупованих росіянами територій, у відділення Нової Пошти або Укрпошти.

Призи не обмінюємо на інші чи на грошові еквіваленти. Якщо з якихось причин виграний приз вам не сподобається, ви завжди можете подарувати його комусь із друзів.

Призи можна отримати впродовж двох тижнів з моменту оголошення результатів.

5 2 голосів
Рейтинг статті
5 2 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарів
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Останні новини

Усі новини
Усі новини
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x