Перший турнір від Шлякбитраф офіційно завершено.

«TypHpHa Ta6лиuR Place Team 2 Dithomon (2). blackOleh_UA (10) Games (total) DPaladin (10). ultramarinua (1) 10 (12) Time 4 M3lk1n (5), BigDrifterMen (10) 5 10(11) (11) er_leke (0), PanHooHa (2) 12:10:31 12:19:35 10(15) pad0n (2),LunarShadow_ua 2(2) 15:02:22 2(4) 01:46:58 03:27:26»

         Хочемо подякувати всім учасникам, особливо тим, хто боровся за перемогу, бо вони створили настрій багатьом уболівальникам.
         Щиро дякуємо всім засновникам додаткового призового фонду, без вас мотивації в гравців було би значно менше.
         І велика подяка всім глядачам і вболівальникам. Ви також мотивували гравців на перемоги своєю присутністю.
         Результати такі:
         1 місце. Dithomon та blackOleh_UA. Приз 1000 грн від ШБТ + 5600 грн від засновників призового фонду;
         2 місце. DPaladin та ultramarinua. Приз 3360 грн від засновників призового фонду;
         3 місце. M3lk1n та BigDrifterMen. Приз 2240 грн від засновників призового фонду.
         А також кожному з учасників на пам’ять даруємо кухоль із логотипом “ШБТурнір”.

На зображенні може бути: чашка для кави
         Відзначимо наших спонсорів (засновників призового фонду що вклали понад 500 грн): Public and Static, duckmale, WerewolfThunder, anonymous, UnlocTeam, Ivan Budzuliak, devolik, Сейко, Фанат #1, Вухастий.

         Подробиці результатів і всі подяки на сторінці турніру (https://sbt.localization.com.ua/shbturnir/)

         Окремо хочу попросити вибачення у вболівальників за проблеми під час організації турніру. Особливо це позначилось на висвітленні ходу турніру і комунікації з вболівальниками загалом. Оголошення про точний час завершення турніру було зроблено лише в чаті учасників турніру 20-го травня, тому багато вболівальників залишилось невдоволеними, мовляв, закінчення турніру навмисно перенесли, щоб дати шанс команді, що йшла другою, краще підготуватись. Насправді це не так. Турнір продовжили просто до кінця місяця, щоб об’єднати в один день фінал турніру і початок літа, ну і дати 4-ій та 5-ій команді шанс завершити всі ігри (яким вони, на жаль, не скористались). Друга команда мала достатньо часу, щоби підготуватись і до 27-го травня. Упевнений, що їхній фінальний виступ був перенесений на 31 травня винятково з тактичних міркувань з метою не залишати суперникам часу на те, щоб виправити ситуацію.

         Фінал турніру видався дуже гарячим. До останнього на перше місце претендувала команда DPaladin та ultramarinua. ultramarinua навіть у останній день вперше за змагання вийшов на сцену і покращив командний результат гри SUPERHOT на 6 хвилин, щоб закріпити перевагу. Але завершальним актом став дуплет Dithomon та blackOleh_UA. Dithomon трішки покращив командний результат в Limbo, а blackOleh_UA майже ідеально пройшов Figment і вивів команду на перше місце. Цей крок був дуже ризикованим з боку команди Dithomon та blackOleh_UA. Ми знаємо, що ніхто не застрахований від обривів інтернету, вимикань електроенергії або банальних глюків з програмним забезпечення на ігровій платформі. blackOleh_UA обрав тактику фінального удару на останніх секундах турніру і йшов по лезу бритви. Але хто не ризикує, той не п’є шампанського, як кажуть.

         Ми впевнені, що наступні турніри будуть набагато кращими, ніж цей. Вони точно будуть коротші (3-4 гри замість 10), у них буде більше учасників, вони не будуть поділені на команди і в них буде по 3 залікових спроби на гру замість однієї. І це дасть змогу організаторам також покращити висвітлення турніру і комунікацію з уболівальниками. Ми також розглядаємо й інші варіанти змагань, що не пов’язані зі швидкісним проходження ігор. Тому залишайтеся з нами на зв’язку і стежте за оголошеннями. Наступний турнір планується орієнтовно на вересень.

         P.S. Через приблизно 2 тижні також очікуйте цікавий матеріал за мотивами першого Шлякбитраф турніру.

0 0 голосів
Article Rating
Перший турнір від Шлякбитраф офіційно завершено.
0 0 голосів
Article Rating
Підписатися
Сповістити про
guest
3 Comments
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
3
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x