Друзі. Кулінарна книга з неабиякого тіста

Уявіть, що ви маєте улюблений серіал. Настільки улюблений, що знаєте всі 10 сезонів напам’ять, але не втомлюєтеся його передивлятися. Але ж як пронести цю любов до серіалу крізь роки, адже нові серії не з’являються, а досліджувати світ хочеться? Аж тут вам випадає чудова нагода попрацювати над серіальним коханням усього свого життя! Команді перекладачів та редакторів Шлякбитрафу неймовірно пощастило, адже у них була саме така нагода, якою ми успішно скористалися.

Чи було це складно? Так. А чи було цікаво? Безперечно!

Для мене було великою радістю долучитися до ще однієї частинки всесвіту по моїх улюблених «Друзях». До речі, досконале знання сюжету не раз допомагало мені та команді під час роботи, бо ж як можна вгадати, чим такий особливий Чендлеровий журавлиновий соус або пудинг Рейчел?

Крім затишку і ностальгії, яку подарувала мені ця книга, я ще й збагатила свої знання та кулінарну фантазію завдяки вишуканим та незвичайним рецептам, які були представлені. Звісно, про деякі продукти я почула вперше, але їх можна замінити на доступніші.

Узагалі у нас із книгою немов відбувся взаємний обмін почуттями, бо ж як іще пояснити приливи теплоти і любові, із якими я працювала над редагуванням, попри те, що цей кулінарний текст був із неабиякого тіста ?

А ще цю книгу просто приємно пороздивлятися, розглядаючи знайомі обличчя, інтер’єри та речі — немов дивишся світлини старих друзів, де все знайоме до дрібниць.

І хоча досвід локалізації цілої книги рецептів був для нас новим, ми все ж доклали усіх можливих зусиль (і максимум знань від перекладу лікувальних настоянок, ельфійських супів і трольських рулетів), щоби зробити ці рецепти такими ж затишними та апетитними для кожного читача.

Більше про проєкт Друзі. офіційна кулінарна книга

Тетяна Чередничок

24.11.21

0 0 голосів
Article Rating
Друзі. Кулінарна книга з неабиякого тіста
0 0 голосів
Article Rating
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Comments
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x