Чемпіонат стримерів від спілки Шлякбитраф стартував!

Шановні українські геймери! Маємо чудову новину для вас. Цієї весни десять прекрасних українських ігрових стрімерів на Twitch будуть стрімити для вас проходження десяти невеличких ігор. П’ять команд по два стрімери в кожній будуть змагатися за призовий фонд у розмірі 1000 гривень від спілки «Шлякбитраф», а також за додатковий призовий фонд, який, ми на це сподіваємось, зберуть глядачі цього невеличкого чемпіонату під назвою ШБТурнір. Наразі вже зібрано 11200 грн.

Зустрічайте героїчних стримерів!

Хто ж ці чудові люди, що погодилися взяти участь у змаганні й порадувати вас купою приємних годин спостереження за тим, як вони намагаються пройти ігри і зробити це якнайшвидше?

Команда 1

Відомий своїми файними стрімами і не менш файними привітаннями Dark Paladin в одній команді з бородатим представником PlayUA Романом Береговим (він же UltramarinUa).

Команда 2

Мелкін (M3lk1n), знаний своїми багатогодинними марафонами і косплеями, поєднає свої зусилля з одним з найстаріших стрімерів і нумогравців українською ютуба та твіча BigDrifterMen (він же Дріфтер).

Команда 3

Завжди життєрадісний і товариський Dithomon буде ділити радощі змагань з не менш товариським Black Oleh, відомим своїми трансляціями Guitar Hero та чарівними артами на інших стрімерів.

Команда 4

Віталій Тарнавський (він же Ерлеке або er_leke), ще один бородатий представник PlayUA і не менш древній нумограєр українського ютубу ніж Дріфтер, об’єднає свої зусилля з найрозумнішим стрімером українського твіча (принаймні так він виглядає) Паном Хухою (PanHooHa) з Хухолісся.

Команда 5

Найвідоміший стрімер і нумогравець Падон (pad0n), який почав робити нумограї на ютубі певно раніше за всіх в Україні, допоможе прекрасній чарівній LunarShadow здобути перемогу в цьому чемпіонаті.

Ігри

Для того, щоб посісти першу сходинку чемпіонату, командам доведеться пройти швидше за конкурентів усі 10 вказаних ігор:

1.ABZU

2. AER: Memories of Old

3. Figment (є укр. мова)

4. Journey

5. INSIDE

6. Limbo (є укр. мова)

7. Rime (є укр. мова)

8. RUINER (є укр. мова)

9. Superhot

10. The Bridge (є укр. мова)

Про призовий фонд

Якщо ви бажаєте збільшити призовий фонд турніру, то можете переказати 50 грн на нашій сторінці в сервісі «Дяка» (https://sbt_localization.diaka.ua/donate).

Усі, хто долучиться до збільшення призового фонду, будуть запрошені в спеціальний чатик у Telegram та/або Discord, у якому будемо обговорювати перебіг і події змагання, а також публікувати інфографіку про турнір, щоб змогли першими дізнаватись усі новини. Також по закінченні чемпіонату ми проведемо змагання-спідран з однієї із зазначених ігор, у якому кожен, хто поповнив додатковий призовий фонд, зможе взяти участь і показати цим стрімерам, як треба проходити ігри на швидкість! Сповіщення про пожертви будуть виводитися на стрімах учасників чемпіонату. Не забудьте зв’язатись з нами через соц.мережі або через контактну форму на сайті, щоб ми могли вас додати в чати.

Якщо бажаєте стати спонсором турніру, то за збільшення призового фонду на 500 грн ваш логотип і інформація про вас з’явиться на сторінці турніру на сайті «Шлякбитраф», а також у фінальному прес-релізі по закінченню турніру. А якщо поповните призовий фонд на 1000 грн, то окрім перерахованих бонусів ваш логотип буде виводитися на стрімах учасників поряд з логотипом турніру. І нагадуємо щоб не забували зв’язатись з нами через соц.мережі або через контактну форму на сайті.

Де будуть новини про турнір?

Уся поточна інформація по турніру буде доступна на сторінці турніру, а також регулярно публікуватиметься в соц.мережах.

 

Побажаймо УДАЧІ учасникам чемпіонату, а глядачам чудових вражень і потужних позитивних емоцій!

Заходьте на стріми, вболівайте і підтримуйте улюблених стрімерів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
1 Коментар
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Останні новини

Усі новини
Усі новини
1
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x