Українська локалізація: травень 2020 (#56)

Вітання, шанувальники української локалізації!

Сонечко чи негода — українізація всесвіту невпинно триває. А що команда Шлякбитраф наукраїнізувала за травень 2020 року — читайте далі.

Українська локалізація ігор

Kingdom Come: Deliverance

Текст основної гри Kingdom Come: Deliverance досі в процесі редагування. Редактори Андрій Кожушко, Ірина Маковська та Ірина Андрєєва працюють в міру своїх сил, щоб ви отримали український переклад якомога швидше та в найкращій якості.

Також триває переклад чотирьох DLC та супутнього додаткового тексту (інтерфейс тощо). У травні активністю відзначилися Богдана Вознюк, Ольга Сушицька та Марія Поліщук.

Baldur’s Gate 2

Вельмислівну Baldur’s Gate 2: Enhanced Edition добили вже до половини — 50%. А це приблизно 600 тисяч слів!

У травні на цьому проєкті найактивніше працювали Анастасія Рутило, Софія Шуль та Олена Андросюк.

Також відновили роботу над Banner Saga 3. Поки що тут працює один редактор. По завершенні спробуємо зробити українізатор.

Література

Комікс Outsider / Сторонній

Комікс Outsider (Сторонній), автором якого є Джим Френсіс, помаленьку собі перекладається. У травні опублікували по 136-у сторінку, але зараз уже є більше. Усі сторінки можна знайти на сторінці проєкту.

Cyberpunk 2077

Завершено роботу над перекладом книжки «Світ гри Cyberpunk 2077», яку за кілька місяців видасть Vovkulaka. Якщо ви досі не зробили передзамовлення, то саме час.

Якщо ж ви шанувальник гри Cyberpunk 2077, то вам має бути цікава петиція про додання української мови в гру на Change.org, а також подібна петиція на сайті розробників gog.com.

Інше

Ігри в дарунок

На нашій сторінці у Facebook ми проводимо щотижневі розіграші ігор. Стежте за сторінкою та вигравайте забавки — маленькі й великі, старіші й новіші.

У травні ми роздали такі ігри: Shenmue I & II, Fell Seal: Arbiter’s Mark, Death’s Gambit, Gears Tactics, Driftland: The Magic Revival, Avernum 3: Ruined World, AI War 2, Opus Magnum, Jurassic World Evolution, GRIP: Combat Racing, Whispers of a Machine, Them’s Fightin’ Herds, Capitalism 2, Middle-earth: Shadow of War, Mages of Mystralia, GRIS, Underhero, The Hex.

Стріми

У травні Юра Драгон на нашому Twitch-каналі провів 13 стрімів. Записи можна переглянути на YouTube.

Цього разу до вашої уваги Borderlands 3,

сеанс «Підземелля та дракони: Падаюча зірка»,

та Magicka 2.

Вітаємо в рядах ШБТ

У травні додалося офіційних учасників команди Шлякбитраф / SBT Localization. Це дві чарівниці українського перекладу:

Ірина Андрєєва

Ольга Сушицька

Щиро бажаємо успіху, натхнення, цікавих проєктів та гідно оплачуваної праці!

Зала слави

Від імені команди Шлякбитраф щиро дякуємо тим, хто найбільш активно працював на волонтерських проєктах на славу української локалізації:

  • Ірина Маковська
  • Ірина Андрєєва
  • Ольга Сушицька
  • Богдана Вознюк
  • Марія Поліщук
  • Анастасія Рутило
  • Софія Шуль
  • Олена Андросюк
  • Андрій Кожушко
  • Анастасія Рантюк

Також дякуємо активним учасникам Шлякбитрафу, які в інші способи доклалися до розвитку нашої справи:

  • Олексій Іванов
  • Софія Шуль
  • Юра Драгон
  • Яніс Вермінко
  • Іван Янковий
  • Юрій Бісик
  • Олександр Лук’янов
  • Андрій Кожушко
  • Тетяна Чередничок

Приєднуйтесь!

Шлякбитраф завжди радіє новим талановитим, сповненим ентузіазму особам, які хочуть спробувати свої сили в локалізації ігор. Тож пишіть нам через контактну форму або шукайте сторінки та чати ШлякбитрафуFacebook, Twitter, Discord.

Якщо ви не маєте часу на українізацію ігор, але небайдужі до теми української мови в іграх, то можете допомогти нашій справі в зручний для вас спосіб:

1) станьте нашим доброчинцем на Patreon;

2) переказуйте будь-яку суму на рахунок 5169 3305 1649 7846 (обов’язково вказуйте своє ім’я та прізвище у призначенні переказу, бо іноді банк не показує інформації про відправника, тож ми не будемо знати, кому дякувати);

3) підтримайте нас на Epic Games, вказуючи під час придбання продукту наш код автора sbt-localization

Подяка

Щиро дякуємо всім, хто підтримував команду Шлякбитраф у травні на Patreon та в інші способи. Бажаємо здоров’я, успіху та достатку вам та вашим сім’ям!

$100

$50

$25

$10

$5

$2

Юрій Брегман, Павло Донченко, Олександра Куцан, Володимир Григораш, Олексій Іванов, Максим Хвастов, Андрій Кожушко, oebouiu, Тетяна Чередничок, Павло Жук, Тарас Ковтун, Олександр Лук’янов.

$1

Тетяна Калюжна, Jarlaxle Baenre, Володимир Жук, Юлія Вельбоєнко, Стас Макаров, Андрій Ільків, Роман Лисенко, Богдан Рутило, Ярослав Урбаневич, dordaderabar, Kirito Kadzuto, Дмитро Киричук, Степан VoronXVI.

ОСОБЛИВА ПОДЯКА ЗА ПІДТРИМКУ КОМАНДІ CROWDIN!

УКРАЇНІЗАЦІЯ ВСЕСВІТУ ТРИВАЄ!

24.06.20

0 0 голосів
Рейтинг статті
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарів
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Останні новини

Усі новини
Усі новини
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x