Шлякбитраф на Comic Con Ukraine 2019

Шлякбитраф побував на Comic Con Ukraine 2019, який відбувся у Києві на арт-заводі «Платформа» 21 вересня. Намагалися обійти все і всіх, аби побачити якомога більше, щоб розповісти про все найцікавіше з фестивалю та поділитися враженнями.

Незважаючи на примхи пані погоди, той день потішив відвідувачів сонячним і майже безхмарним небом.

Книги, комікси та всяка всячина

Прихильників поп-культури зібралася неймовірна кількість, та кожен з легкістю міг знайти собі розвагу до душі: тут і конкурс косплеєрів, і зони відеоігор, і зала настільних ігор, і низка фотозон, де можна було зробити незвичайні світлини, і презентації книг та коміксів. До речі, щодо коміксів… Дуже зраділи надрукованому коміксу «Голуб Геннадій» та придбали собі кожен по екземпляру. Представники видавництва люб’язно підписали наші примірники нам на пам’ять 🙂

Також про комікси: Джим Френсіс «Сторонній»

Шлякбитрафці так захопилися подією та всім, що відбувається довкола, що й не помітили, як відходили 6 годин на фестивалі. Двом нашим чарівним представницям цього виявилося замало, і саме тому вони вирішили збадьоритися й додатково розважитися на турнірі Just Dance у зоні із символічною назвою Respawn.

Ігри на Comic Con Ukraine

Панове геймери мали нагоду побавитися зовсім новенькими (і не дуже) забавками, як-от Chernobylite, Neandertallica, Godlike Burger, Witcher, League of Legends, CS:GО, World of Tanks Blitz, але це не повний перелік представлених забавок.

Цього року організатори Comic Con Ukraine втішили відвідувачів додатковим павільйоном для настільних ігор — раніше комп’ютерні ігри та настолки були разом, і це трохи збивало з пантелику. Та на цей раз настільні ігри розташувалися у затишному куточку, у якому можна було відгородитися від міської метушні та спуститися зі своїми братами та сестрами по зброї до таємничого та небезпечного підземелля…

Час фоток!

Організатори також подбали й про поціновувачів унікальних світлин, влаштувавши чималу кількість фотозон, де всі охочі могли закарбувати у пам’яті своїх фотознімальних пристроїв чудові кадри.

Приємні дрібниці

На фестивалі, окрім найрізноманітніших геймерських цікавинок, продавалися ще й екзотичні смаколики.

Приємно, що, окрім величезної розважальної складової, на фестивалі не забули й про екологічне виховання.

Майже ШлякЛокКон!

Ми не оминули нагоди зустрітися із колегами з STS UA і влаштували демо-версію майбутнього ШлякЛокКону, який ми колись обов’язково організуємо. Було дуже приємно побачитися та потеревенити з колегами про наболіле в локалізації, пожалітися одне одному на нестачу часу, щоб нарешті доколупати свої проєкти й скрушно похитати головами на чергові відмови розробників, а також поділитися своїми успіхами й підтримати одне одного у всіх починаннях та закінченнях.

І, звичайно ж, ми не обійшлися без традиційного обміну маленькими подарунками та побажань наснаги та успіхів.

Словом, ComicCon Ukraine 2019 нас потішив, розважив, приємно стомив і надихнув на нові звершення в українізації всесвітів.

Автор: Тетяна Чередничок

29.09.19

Світлини: Тетяна Чередничок, Оля Хмельницька, Олексій Іванов. Також дякуємо тим добрим людям, хто фотографував шлякбитрафівців.

0 0 голосів
Article Rating
Шлякбитраф на Comic Con Ukraine 2019
0 0 голосів
Article Rating
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Comments
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x