E3 2018: виставка смаколиків ігроіндустрії. Частина 2. Ubisoft

Ось і закінчився третій день виставки Е3 і приніс він нам купу нових релізів. Головною зіркою цього дня, звісно ж була компанія Ubisoft. Головний візіонер в ігроіндустрії. А ще компанія з жахливою політикою ставлення до користувачів, неймовірно поганою підтримкою і чіткою антиукраїнською позицією, не дивлячись на цілих два українських офіси. То що вони нам приготували?

Її Лиха Величність Ubisoft

Повернулась на конвеєр серія ігор про асасинів. «Яка прикра несподіванка», ага. В Assassin’s Creed Odyssey нам пропонують взяти на себе роль грека. Чи грекині. Вперше за історію цієї серії розробники нададуть гравцю вибір ким грати. Чоловіком чи жінкою. Чекаємо на Японію і ніндзя?

Ще одним великим і важливим релізом, яким не перестають манити спільноту французи, це забавка Beyond Good & Evil 2. На виставці продемонстрували новий кінематографічний трейлер, e якому подражнили знайомими персонажами. Показали мінімум ґеймплею, а також розповіли про фішку, завдяки якій користувацькі арти будуть з’являтися безпосередньо у самій грі. Задум цікавий, нічого не скажеш. Поки що прогнозувати щось важко. Це може бути як і геніальна гра, так і повний провал. Це ж Ubisoft.

Явно надихнувшись успіхом The Steep, видавець дав волю й іншим проектам такого типу. Саме тому, швидше за все, й побачать світ нові проекти про мотокрос (з поправкою на шаленість) Trials Rising.

Та дещо дивакуватий проект, в основу якого заклали танці Just Dance 2019. Таке собі «Танці з зірками» на легких наркотиках.

Відчути романтику і гіркий присмак поту на морських хвилях дадуть нам у Skull & Bones. Попередній вердикт — такий собі Black Flag на стероїдах. Беручи до уваги, що остання, по своїй суті, була найкращою грою про піратів, то це досить хороше порівняння. Як воно буде насправді — час покаже.

Показали також трейлер і трохи ґеймплею космогри Starlink: Battle for Atlas. Нададуть можливість кастомізації кораблів. Чекаємо на сюжет. Поки більше нічим особливим похвалитися не може.

Отримала своє продовження гонка з відкритим світом CREW. Виглядає смачно, та б’юсь об заклад, що хлопці, які рендерили цей трейлер, ніколи не зустрічались власне з самими розробниками. Навіть у чаті. Все в стилі Юбіків. Між іншим, також оголосили, що 21.06 — 25.06 на PS4, Xbox One та PC пройде відкрите бета-тестування, тож можете спробувати, яка вона є насправді.

Отримала і своє продовження серія градо-симуляторів, Anno, що цього разу занесе нас у 1800-й рік. Цікаво які анально-огороджувальні вимоги до запуску, аби зробити запуск максимально некомфортним, придумають цього разу?

Не забули також про оновлення своїх онлайн проектів. Свою долю любові (краще пізно, ніж ніколи) отримала For Honor, куди додадуть нову фракцію – Китай, а також «огорошили» новиною про те, що базова версія гри стане безкоштовною. Ще один привіт тим, хто свого часу віддав великі гроші за забавку і сезонну перепустку. Ще пообіцяли новий режим гри «штурм». Чи врятує все це мертву гру? Хтозна. Тут явно розрахунок на китайський ринок.

Окрім інших отримає і новий сезон Rainbow Six Siege — найуспішніша з онлайн проектів студії. Взяли в трейлер історію одного з гравців, явно надихнувшись роботами Riot Games. Що ж, для кіберспортивного майбуття досить непогано. Завжди цікаво поглянути на те, що за історії ховаються по той бік екрана. Активна авдиторія гри продовжує рости (уже понад 35 млн користувачів), то ж побажаємо удачі в розвитку.

Інші розробники

Окрім Юбіків також присутніми на конференції були і менші, проте не менш значущі розробники, які демонстрували широкому загалу свої доробки.

Такий собі Факторіо на максималках привезли на виставку хлопці, що були відповідальні за симулятор козла. Satisfactory надасть гравцю не лише змогу знищити природу і побудувати промисловий рай, а й зробити це кооперативно, з товаришами.

Цікавим проектом є і The Forgotten City. Цікавим він є не лише тому, що це детективна історія, а й те, що це гра, яка виросла з моду для Skyrim. Ті, хто проходили його, з нетерпінням чекатимуть гри. Усі інші можуть спробувати сам мод, аби оцінити, чи варте воно очікування.

Завітала на виставку і Sega з давно обіцяною Yakudza (одного з найкращих японських ексклюзивів на PS) та, що не менш важливо, з обіцянками порту іншої класики! Чекаємо.

Завжди було цікаво, як це бути водієм в Убері, та не мали машини, аби спробувати? Хлопці з Change agency дозволять вам відчути себе по ту сторону додатку у декораціях кіберпанкового майбутнього. Neo Cab: душевні розмови і своєрідний «шансон» майбутнього чекає вас.

Більш серйозна і нуарна версія симулятора таксиста, що також була представлена на виставці, — це Night Call. Концептуальненько.

Шалений успіх PUBG I Fortnite не дає спокою іншим, тож розробники продовжують клепати все нові і нові клони, і здається, без будь-якої думки про внесення свого й оригінального. Саме такий і має вигляд представлений на Е3 Mavericks Proving Grounds.

Не обійшлося і без королівської битви, якої ніхто не хотів, та якої всі ми заслуговуємо. Так-так, черговий клон, лиш цього разу в декораціях сумнозвісного коміксу про ціанід і щастя. Rapture Rejects.

Наче почули стенання Сніга про бурякові гаї, хлопці з Untitled Publisher випустили посткіберпанковий симулятор фермера Morning Star. Вигляд має… дещо дивний.

Окрім іншим, предствили на Е3 також і очікуваний багатьма симулятор госпіталю Two Point Hospital. Відчути себе менеджером великою медустанови — що може бути краще? Хтозна, мо’ після проходження цієї гри у вас з’явиться багато ідей, як же допомогти з реформами нашій пані Супрун.

Вам подобаються покемони, але не подобаються ігри про них? Не біда. Тут підвезли цікаву покемоноподібну гру. Аби відвести душу і вдосталь посміятись вистачить. Ooblets — ваш вибір.

Показали також трейлер до нового симулятора лисого не з браззерс. Hitman 2: відчуй себе найманим вбивцею і ліквідуй цілі, не привернувши уваги. Або, як це зазвичай буває, перебивши усіх на мапі. Якщо всі свідки мертві — значить ніхто вбивства не бачив, правда?

Останньою в списку та першою за важливості у нас значиться The Sinking City від наших розробників Frogware Games. Гра в стилі Лавкрафта. Атмосферу гарантовано. Якість теж. Чекаємо з нетерпінням.

На черзі Sony і пропущена Bethesda. Не перемикайтесь.

Автор: Яніс Вермінко

12.06.18

0 0 голосів
Article Rating
E3 2018: виставка смаколиків ігроіндустрії. Частина 2. Ubisoft
0 0 голосів
Article Rating
Підписатися
Сповістити про
guest
2 Comments
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
2
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x