Gone Home українською!

Радійте, шанувальники гри Gone Home! Цей усесвіт українізовано!

Gone Home не зовсім звична для нас локалізація. Справа в тому, що це вийшов такий собі фанатський переклад, але за підтримки The Fullbright Company. Тобто автоматично на Steam мова в гру не додається, а її треба завантажити з посилання і встановити собі самому. Чесно кажучи, ми не сподівалися, що буде в такому вигляді, однак варто подякувати розробникам уже за таку нагоду. Якби інші розробники були відкриті до локалізації хоча б на такому рівні, то українці мали б уже значно більше забавок рідною мовою.

Файли можна завантажити за посиланням зі сторінки The Fullbright Company. Шукайте в списку мов “Ukrainian by SBT Team“.

Для користування вам достатньо завантажити тільки Gone Home_ukr_sbt.rar. Решта в ньому дублюється.

Як завантажити? Натисніть на файл, а тоді на кнопку Download (вибрати завантаження безпосередньо на свій комп’ютер або у свій Dropox).

Як установити? Розархівуйте завантажене. Отримані 2 теки (Journals та Subtitles) і файл (Ukrainian.txt) скопіюйте в теку з грою: Gone Home/Text/Localized/. Якщо у вас не видно тек гри, то вам треба ввімкнути показ прихованих файлів.

Зверніть увагу! У грі дещо не піддалося звичайному перекладу, як-от екран завантаження, тому дещо будете бачити англійською чи російською мовою. Для повної локалізації потрібно перемалювати/переробити деякі зображення. На це потрібен час і відповідні знання та навички. Ми плануємо згодом доробити це, але якщо вам дуже кортить і ви вмієте й можете це зробити, то ласкаво просимо до нас.

 

0 0 голосів
Article Rating
Gone Home українською!
0 0 голосів
Article Rating
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Comments
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x