Ігри для двох

Ось і День закоханих: день, коли закохані проводять разом, а фореверелоуни ниють в інтернеті про те, чом у них немає пари, адже вони таки класні. Хлопці зазвичай ниють про те, що дівки меркантильні і ведуться на бидланів, а дівчата про те, що хлопці в них не бачать їхнє справжнє я чи взагалі не сприймають як особу протилежної статі, а радше як чергового «братана». Кажуть, що в корейців є гарна традиція для таких… але ми тут не для того, щоб влаштовувати особисте життя людям, так?

Поговорімо про пари. Що може бути краще, ніж нагода провести час разом? Провести час за веселою грою, звісно. Та чи багато ви знаєте ігор, які можна пограти разом, у кооперативі? Ми тут зібрали кілька й пропонуємо вашій увазі.

1. It Takes Two

Одна з недавніх і найкращих ігор, у які можна пограти зі своєю парою. Тут є і веселі та цікаві головоломки, і дух старих консолей, коли ви сиділи за одним телевізором. І навіть цікава історія про стосунки, чи радше їх виправлення.

2. A Way Out

Творці попередньої гри перед цим також зробили не менш шикарну гру на двох про втечу з тюрми. Сюжет серйозніший, ставки вищі. Чи стане вам терпіння на те, щоб об’єднати сили задля досягнення мети? Хтозна. Можливо, варто спочатку зіграти в цю гру, а вже потім It Takes Two. Ну, знаєте, щоб направити стосунки після важкого проходження.  😉

3. Unravel Two

Гарним прикладом чудової гри з чудовим світом і графічною складовою є гра про моток ниток. Чи, у поточному випадку, два мотки. Хороша історія, хороші головоломки, непоганий платформер. Щоб не забивати собі мозок важкими сценаріями — ця гра саме те. А ще там шикарна музика. Рекомендуємо!

4. Don’t Starve Together!

Говорячи про гру в парі, варто також зазначити всім відому голодайку. Гра сподобається тим, хто любить пісочниці, командувати партнером чи гарно ділити обов’язки. Особливого шарму задає також і стилістика гри.

5. Overcooked! 2

Раз згадали про поділ та делегування обов’язків, то не можна не згадати про обов’язки на кухні. Жартівлива гра в мультяшному стилі швидко навчить вас співпрацювати в умовах обмеженого простору та часу.

6. We Were Here

Окремо варто зазначити в списку цілу серію ігор під назвою We Were Here. Ця гра призначена для двох гравців і командної роботи. Фабула проста: ви потрапляєте туди, де бути не повинні. Вам потрібно вибратися звідти. Та щоб зробити це, потрібно співпрацювати. Гарна перевірка того, як ви одне одного розумієте. Приємним бонусом є те, що перша гра франшизи безкоштовна, тож можна спробувати гру і зрозуміти, ваше це чи ні.

7. Tick Tock: A Tale For Two

Ще однією грою, де потрібна чітка комунікація, співпраця та вміння пометикувати мізками для того, щоб вибратися з пастки. Різниця з попередньою в тому, що пасткою тут виступає скандинавська казка. Гарна нагода зануритися в північну культуру та її шарм разом зі своїм партнером. По нещастю чи ні — вирішувати вам.

8. Portal 2

Найкраще принцип цієї гри описує, власне, вступний трейлер. Ви не знаєте, хто ви. Ви не знаєте, що ви. Ви взагалі нічого не знаєте. У ваших руках портальні пукавки, а попереду кімнати тестування. Ви ідеально підходите для цього. Однозначно. Класика, яку не можна проґавити.

9. Outward 

Від головоломок перейдемо до ролівок. Outward вкине вас у чужий та незнайомий вам фентезійний світ, який буде сповнений небезпек та пригод, що вкрай важко подужати самому. Гру варто грати вдвох. І як краще підібрати собі партнера, як не того, з ким проводиш стільки вільного часу? Ну от і буде чим зайнятися, сидячи за комп’ютером (окрім срачиків у твіттері, само собою).

10. Haven

Чудова рольова гра, в основі якої лежить дослідження світу. Чудова ще й тому, що вона для пари і про пару. У буквальному сенсі це одна з найкращих ігор для закоханих. Діалоги, музика, атмосфера та чудовий гумор. Саме те, що потрібно для того, щоб гарно провести час.

Отож, вибирайте собі щось до душі та забавляйтеся. Приємного вам Дня закоханих!

Яніс Вермінко

13.02.22

0 0 голосів
Article Rating
Ігри для двох
0 0 голосів
Article Rating
Підписатися
Сповістити про
guest
1 Comment
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
1
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x