E3 2018: виставка смаколиків ігроіндустрії. Частина 3. Sony PS

Що ж, дійшла черга і до представників Sony Play Station, котрі на виставку привезли досить багато цікавого. Однак у загальному, можна сказати, розчарували. Очікувалося від них явно більшого.

Почнемо мабуть з одного з найочікуваніших ексклюзивів на японську консоль. Останні з лезбіянок нас — 2. На Е3 нам показали ґеймплей The Last of Us. Part 2, і на вигляд усе просто офігезно. Освітлення, тіні, рухи, анімації, звук. Усе на висоті. Гра, як і раніше, тримає дуже високий стандарт та яскраво демонструє усі переваги купівлі PlayStation 4. Та що там казати, погляньте на цю красу самі:

Ще одним ексклюзивом, який привезли на виставку (і заради якого Вермінко готовий розстатися з важко заробленим на перекладі), є гра по людину-павука: Marvel’s Spider-Man. Схоже, ніби змішали Бетмена з павучком. І на вигляд це просто чудово. Здається, що саме така суміш — це те, чого так не вистачало втіленню найпопулярнішого героя Америки у світі відеоігор. Хоч ми всі й устигли звикнути до дещо… інших візуалізацій головних лиходіїв, проте якщо ви фанатієте лише від фільмів, то однаково пройдете мимо.

Окрім інших, показали також і рімейк Оселі Зла 2. Атмосферно і цікаво. І зовсім не віриться, що з цього колись усе починалося. І в що у результаті перетворилася серія Resident Evil. Соні явно знає, куди бити, а б’є вона прямо в серце, в найглибші закутки душі, зачіпаючи ті фібри ностальгії, котрі змушують казати «Я це хочу».

Ще одним рімейком, який завезли на Е3, став Yakuza Kiwami 2. Якщо коротко — це саме той Sleeping Dogs, якого ми всі так хтіли, але так і не отримали. Гра в чомусь також схожа на GTA, однак більше наповнена і жива, хоч і менша за масштабами.

Анонсували також продовження клону Dark Souls на японській культурі. Nioh 2. Його величність тепер дасть гравцям змогу кастомізувати свого персонажа, обирати йому зовнішність, і з початку гри будуть містичні вміння. Більше буде відомо ближче до релізу, коли нам пообіцяли демо-версію гри. Побачимо, що до чого і як.

Не обійшлося, як завжди, й без досить дивних ігор. Однією з таких стала Quiet Man. Суміш кінематографії з грою. Обіцяють історію про месника, з хорошим сюжетом. Наразі не відомо багатьох деталей, та виглядає, як мінімум, цікаво.

Нарешті показали ґеймплей нашумілої Death Stranding. Ну як ґеймплей. Геть зовсім трішки. У трейлері показали нових акторів та як Сем (головний герой) бігає по пустельних локаціях. З трейлеру зрозуміло, що він щось на кшталт кур’єра у світі, де тебе все намагається вбити (геть як у мене на роботі). Більше нічого не ясно. Як це завжди у Хідео Кодзіми, багато концептів, теорій і загадок. А ще кажуть, що це буде остання його гра. І слава Богу, тому що я не розумію, як можна вважати геніальністю отакі презентації і суто кінематографічні трейлери. Інших би з таким підходом послали далеко і надовго, а Кодзіму хвалять і кажуть, що він геній. Пф.

Поміж інших, японці також представили нам майже 10-хвилинне відео з ігроладом Days Gone. Гра про байкерів у світі постапокаліпсису. Вигляд… напрочуд звичайний. Хоча нам пропонуватимуть купу різних цікавих механік і праці зі світом, нічим особливим гра не зачепила. Видно, що розробники стараються, однак майстерності для створення «вау» ефекту їм явно не вистачає. Після The Last of Us забавка виглядає ну дуже вже блідо. Поглянемо, як воно буде далі.

Були також анонс доповнення до Destiny та Call of Duty, але то не цікаво. Чесно. Повірте Вермінку на слово.

Автор: Яніс Вермінко

14.06.18

0 0 голосів
Рейтинг статті
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарів
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Останні новини

Усі новини
Усі новини
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x