Шлякбитраф: Уже 9 років!

Сьогодні, 16 липня 2021 року, Шлякбитраф (або ж SBT Localization) святкує дев’ять років своєї діяльності як волонтерська спілка перекладачів і три роки як громадська організація. Увесь цей час ви нас підтримували і гривнею на Patreon, і вподобайкою, і добрим словом, за що висловлюємо нашу найглибшу вдячність.

Шлякбитраф росте й розвивається в міру змоги. Найбільше ми любимо перекладати ігри, але також не відмовляємося від книжок, особливо якщо це артбуки по іграх. Дуже тішить, що якраз до дня народження спілки вийшло доповнення до гри Streets of Rage 4 українською мовою…

…а також видавництво MAL’OPUS видало артбук “Світ гри God of War”:

Сподіваємося, вам так само приємно й цікаво грати в ігри та читати книжки, як нам їх перекладати.

Шлякбитрафівців зараз доволі багато, майже з усіх куточків України, та навіть із-за кордону (США, Канада, Велика Британія, В’єтнам):

У нас 30 дівчат і 17 хлопців, тож можна сказати, що зараз це більше “дівчача” команда 🙂 А загалом є 47 учасників. Ми завжди відкриті до пропозицій українського перекладу і радіємо, коли до нас долучаються нові люди.

Особисто я (та ще пан Юрій Бісик) належу до перших учасників, на моїх очах зароджувалася ця спілка перекладачів-волонтерів, ми тяжко виборювали офіційну локалізацію наших перших ігор, набирали в команду ледь не кожного стрічного (бо волонтером бути непросто, і якийсь період у нас було всього шість перекладачів), щоб якомога швидше нести українську локалізацію до українських гравців. І мені дуже радісно спостерігати, як команда з часом стає більшою, професійнішою і досягає омріяних вершин. А тому я щиро дякую всім перекладачам і редакторам за їхню працю, за їхній витрачений час на українізацію ігрових всесвітів. Мої шановні колеги, мої любі котики і сонечка, я нами пишаюся і бажаю натхнення, влучних перекладів та цікавих проєктів.

З днем народження, командо Шлякбитраф! Українізація всесвітів триває!

Софія Шуль

16.07.21

0 0 голосів
Рейтинг статті
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
1 Коментар
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Останні новини

Усі новини
Усі новини
1
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x