Ash of Gods: українською!

Ось настав ще один славетний день українізації ігрового всесвіту: реліз покрокової рольової гри Ash of Gods від AurumDust! Ця забавка вже отримала кілька винагород, зокрема як найкраща інді гра (Indie Cup), а також номінацію найкраща гра було отримано на  минулому Games Gathering у Києві.

Це покрокова тактика, яка на перший погляд сильно нагадує вже відому багатьом Banner Saga. Але після більш докладного ознайомлення можна побачити те, що насправді вирізняє цю гру. Це і доволі глибокі персонажі, історії яких хочеться пережити, і розгалужений сюжет, на розв’язок якого гравець може істотно вплинути. І обов’язково варто згадати чудовий звуковий супровід, починаючи з головного меню та завершуючи боями. Час від часу гравцеві пропонується зробити «доленосний» вибір, який може врешті-решт призвести до загибелі когось із персонажів або мати інші непередбачувані наслідки.

Також не буде зайвим сказати, що це одна з небагатьох ігор, розробники якої самі звернулися з пропозицією створити українську локалізацію.

Команда Шлякбитраф працювала над цією локалізацією з листопада 2017 р. Переклад ішов доволі легко, хоч і не без своїх пригод (така доля тексту, коли проект ще в процесі роботи). Безумовно це був незабутній, і навіть веселий досвід роботи. Ми бажаємо AurumDust нових крутих проектів та сподіваємося на подальшу співпрацю в українській локалізації.

Над перекладом для вас працювали: Мар’яна Войцещук, Олексій “Stravenger” Іванов, Олексій “Dinadin Cross” Івасенко, Віолетта Козакова, Олександр Лук’янов, Ольга Хмельницька, Олег Цюпка, Тетяна Чередничок, Софія Шуль, Андрій Яцечко. Особлива подяка від імені команди Олексієві Іванову та Тетяні Чередничок.

23.03.18

0 0 голосів
Рейтинг статті
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
9 Коментарів
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Останні новини

Усі новини
Усі новини
9
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x