WeGame 5.0

20-21 квітня в Києві відбулася конференція відеоігор WeGame 5.0. Хоча за масштабом цей захід помітно менший за велетнів індустрії типу GamesGathering, варто зазначити, що його доступність дає змогу охопити більш молодий прошарок, власне, рядових гравців.

Нам вдалося поспілкуватися з розробниками декількох цікавих новинок, зокрема польського проекту Chernobylite. Схоже, вони не проти додати українську локалізацію до свого продукту. Гадаємо, це добрі новини для українських користувачів.

Треба відмітити дві іграшки, що мене зацікавили на конференції. Звичайно, кожна з них ще не є готовим продуктом, але повірте, вони не лишають байдужими.

Перший проект має назву Neanderthallica. Так от, бігати з бубном і викликати дощ — це про цю гру, не враховуючи ще купи завдань, що лягають на плечі юного неандертальця. Веселий платформер, що порадує шанувальників піксельної графіки.

Друга гра — Empire Patron. Це RPG з елементами карткової гри (чи навпаки?). Для мене це незвичайне поєднання, і саме тому хочу побачити, якими барвами замайорить вже готовий продукт. Більше про саму гру можна дізнатися на Steam.

Загалом було доволі цікаво, тож дякуємо організаторам за цей захід, а всім розробникам бажаємо успіху та натхнення.

Оля Хмельницька

22.04.19

0 0 голосів
Article Rating
WeGame 5.0
0 0 голосів
Article Rating
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Comments
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x