Шлякбитраф на Game Industry Conference 2019

У жовтні представники Шлякбитрафу — Олексій Іванов та Оля Хмельницька — побували на території Польщі з черговою просвітницькою місією та відвідали Game Industry Conference (GIC) у місті Познань, що проходила на території Poznan Game Arena.

Польща зустріла шлякбитрафівців дощем і транспортною плутаниною. Однак, на щастя, згодом випогодилося і можна було насолоджуватися місцевою красою; а розібратися з транспортом допомогла наша же співвітчизниця-заробітчанка.

Game Industry Conference

Poznan Game Arena — це величезний комплекс, до якого входять 8 корпусів, кожен з яких присвячений окремому сегменту ігрового світу, як-от: павільйон інді-ігор, павільйон флагманів (окремий контейнер-кінотеатр від CD Projekt Red, як без цього!) та інше.

Іноземні розробники мали власну секцію. Представники китайських та ізраїльських розробників із задоволенням пропонували пограти у свої забавки та не шкодували винагороди в вигляді ласощів, стікерів та іншої промо-продукції.

Зокрема варто зазначити майданчик, відведений під стенд Farming Simulator 2019, де кожен міг сісти на справжнє кермо та відчути себе комбайнером, хоч і віртуальним.

Загалом складається враження, що польський ігровий світ розвивається стрімко та невпинно і зупинятися чи скидати оберти тут ніхто не збирається. Від маленьких інді-розробників до ААА-велетнів — скрізь кипить робота, і українцям тут є чому вчитися.

Варто згадати, що розробники, з якими вдалося поспілкуватися на тему української локалізації, хоч і досі не вважають український ринок вартим уваги, проте зазначають деякий його розвиток. Та й туманне «можливо, колись» хоч і далеко не перемога, але все ж трішки краще, ніж категорична відмова, як гадаєте?

Щиро дякуємо організаторам заходу за чудові враження. Сподіваємося ще колись завітати сюди знову.

Краса Польщі

Пропонуємо також до уваги кілька інших світлин з цієї мандрівки — красиві місця та просто цікавинки.

Фото: Оля Хмельницька, Олексій Іванов.

Автор: Олексій Іванов

30.10.19

 

0 0 голосів
Article Rating
Шлякбитраф на Game Industry Conference 2019
0 0 голосів
Article Rating
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Comments
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x