SUMMER CATCHERS: Шлякбитраф мчить назустріч літу!

Шлякбитраф із гордістю повідомляє про ще один проект, якого торкнулася його могутня локалізаторська рука. Цього разу до нас звернулися інді-розробники FaceIT по допомогу в редагуванні українського тексту для своєї милої забавки-подорожі Summer Catchers — його потрібно було зробити милозвучнішим і лаконічнішим. Результатом вони залишилися на 100% вдоволені:

Ми здогадувалися, що багато рядків у нашій грі можна перефразувати, поліпшити й зробити лаконічнішими, але й подумати не могли, що настільки 🙂 Звісно, є й спірні питання, здебільшого це стосується меню. Але це вже маємо обговорювати нашою командою. Часом, читаючи вашу роботу, не могли зрозуміти, чому не написали так самі, — настільки вийшло коротко й влучно!
Face IT

 

Summer Catchers — це аркадна забавка про маленьку дівчинку Чу, яка мандрує на своєму дерев’яному тарантасику назустріч літу, відчайдушно долаючи небезпечні перешкоди… Хоч і проста на перший погляд, ця гра насправді приховує чимало цікавих моментів.

Бажаємо команді FaceIT нових і цікавих проектів та сподіваємося на подальшу співпрацю в українській локалізації. І з нетерпінням чекаємо на реліз!

Над редагуванням працювали Андрій Сербовець і Тетяна Чередничок.
Особлива подяка від імені команди Андрію Пекарю.

УКРАЇНІЗАЦІЯ ВСЕСВІТІВ ТРИВАЄ!

0 0 голосів
Article Rating
SUMMER CATCHERS: Шлякбитраф мчить назустріч літу!
0 0 голосів
Article Rating
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Comments
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x