«Gathering»

Games Gathering

9-10 грудня в Києві відбувся Games Gathering — міжнародний з’їзд розробників та всіх охочих. На цьому заході можна було послухати лекції від спеціалістів з різних напрямів: арт, ґеймдев, прод, саунд. І погратися в їхні продукти. А ще це непогана нагода пошукати серед відвідувачів спеціалістів на посади.

Учасники Шлякбитраф, переважно представники київського відділення, теж відвідали цю подію. Було неабияк приємно довідатися, що Шлякбитраф/SBT Localization уже не порожній звук для людей, а дехто (представники 4A Games, зокрема) навіть упізнав. 🙂

Олексій Іванов, редактор та активіст нашої команди, ще напередодні поділився у Facebook такими своїми враженнями від Games Gathering:

 

 

 

 

 

 

Розповідати про все-все можна безкінечно, тож ми попросили колег-шлякбитрафівців, які побували на цьому заході, описати свої враження від того, що їм найбільше запам’яталося.

Олександр Лук’янов: «Команда організаторів дуже крута. Думаю, все було на найвищому рівні. Там народ більше заради лекторів приходив. Я був на двох лекціях з арту. Перша про малювання у ВР, а друга — про розвиток навичок малювання. Далеко не усе побачив та спробував, але мені дуже сподобалась Drunk or Dead

 

Анастасія Лелік: «Віртуальна реальність дуже крута. Ми в кінці першого дня з Олексієм ходили подивитись і спробувати. Взагалі багато ігор було різних, в які можна було пограти. На лекції не потрапила, на жаль.»

 

Олексій Іванов: «Була непогана лекція від художниці з CD Projekt. Ми з Олею не змогли виграти Sega Mega Drive, але гралися на ній десь з півгодини у Golden Axe 3

 

Оля Хмельницька: «Неймовірний захід! Неймовірні люди! Справді масштабна вийшла конференція. Свіжий заряд енергії для нашої команди, адже тепер ШБТ стали трішки більш згуртованішими. Було дуже приємно бути разом з тими хто зазвичай далеко. Тепер можна зі спокійною душею та наснагою продовжувати гризти переклади. ?».

Словом, усі в захваті й чекають наступної нагоди побувати на такому з’їзді. До того ж команду Шлякбитраф запрошують навесні до Одеси на з’їзд інді-розробників. Чекатимемо з нетерпінням!

 

 

SBT-Kyiv Gathering

9 грудня київське відділення команди Шлякбитраф влаштувало власну зустріч тих, хто ще тримався на ногах після конференції Games Gathering та просто знайшов час прийти. На цей раз обійшлося без презентації, натомість зняли залу з Xbox і трішки порубалися на приставці та погомоніли.

Підсумувати усе сказане вище можна словами Андрія Пекаря, який і був ініціатором зустрічі Шлякбитрафу: «Ми всі різні, але нас об’єднують любов до ігор та бажання локалізувати їх українською. Кожен з нас приносить у спільну справу те, що в нього виходить найкраще, а разом ми зможемо більше, ніж зміг би кожен з нас окремо.»

0 0 голосів
Article Rating
«Gathering»
0 0 голосів
Article Rating
Підписатися
Сповістити про
guest
4 Comments
Старіші
Новіші Найпопулярніші
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
4
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x