Нові ігри на BlizzCon 2019

1-2 листопада в Каліфорнії відбувся черговий BlizzCon, на котрому компанія Activision Blizzard представила нам анонси нових ігор і доповнень, доповнень, доповнень… Пропонуємо короткий огляд цих новинок:

DIABLO IV

Отже, почнемо з неймовірно гарячого й палаючого дарунку із самого пекла, що носить назву Diablo IV.

 Загалом, точних даних про дату виходу проєкту не надали, але натомість розкрили й продемонстрували певні деталі й особливості, котрі матиме гра:

Атмосфера

Гра поєднуватиме похмуру атмосферу Diablo ІІ, та ігролад Diablo ІІІ. З іншого боку, вся гра переходить у щось середнє поміж самітною грою та MMORPG і, так, в офлайні не пограти – лише постійне під’єднання до мережі.

Класи

Наразі відомо, що буде 3 класи: варвар, чаклунка та друїд. Ігролад за кожного з них можна переглянути у формі спеціальних альфа версій, наданих ігровій пресі:

Варвар

Чаклунка

Друїд

Світ гри

Світ гри обіцяють великим, практично безшовним та багаторівневим. Також додадуть зміну дня і ночі та динамічну погоду. В міру нових об’ємів ігрової мапи, ми отримаємо можливість користуватися їздовими конями.

Взаємодія

У грі буде внутрішня взаємодія на території спеціальних соціальних хабів, PvP режим та можливість вирушати у рейди – але все це буде пов’язуватись із самітними проходженнями локацій.

Таткова доця

Згідно з ігроладним трейлером, справу у грі ми матимемо (хоч частково) не з самим Діабло, а його милою й тендітною дочкою – Ліліт.

WORLD OF WARCRAFT: SHADOWLANDS

Звісно ж, який Blizzcon і без нового доповнення до WoW! Тож, цього разу отримуємо Shadowlands. У трейлері продемонстрували бій поміж Сільваною та Королем-лічем.

У трейлері нововведень Blizzard показали нову локацію – Темні Землі (Shadowlands). У них нам пропонують 4 нові регіони: Ревендрет (Revendreth), Арденвельд (Ardenweald), Малдраксус (Maldraxxus) та Бастіон (Bastion). Звісно ж, нові рейди й підземелля також нікуди не дінуться. Зокрема, стартовим рейдом у доповненні стане «Вежа проклятих».

Традиційно, у Shadowlands проведуть «сплющування» рівнів: зі 120 до 60 рівня, а саме доповнення розраховане на персонажів 50 рівня. Передзамовити WoW: Shadowlands уже можна за посиланням.

OVERWATCH 2

Найдивнішим та неоднозначно сприйнятим анонсом на Blizzcon став Overwatch 2. З одного боку, нам показали різнобарвний, красивий та захопливий трейлер, проте з іншого – активно побутує думка про те, що Blizzard просто знову продають той самий продукт, але не у формі доповнення, а сиквелу.

Ось що відомо про особливості Overwatch 2:

  1. Планують підтримувати крос-платформову гру крізь дві частини (при тому, наче як в одному запуску). З обіцяного – двобої поміж гравцями першої та другої частини та перенесення прогресу в сиквел.
  2. Обіцяють нові сюжетні та героїчні PvE-завдання, а також систему прокачування та додаткові режими для змагальної гри.
  3. У режимі PvP додадуть новий режим — Натиск. Команді треба буде спершу захопити спеціального робота, а потім довести його до ворожої бази.
  4. За проходження завдань мають надати змогу відкривати нові здібності.
  5. Також нас чекають покращення графіки та змінені версії героїв.

HEARTHSTONE: DESCENT OF DRAGONS

Не обійшлось і без чергового доповнення до HearthstoneDescent of Dragons.

До гри додадуть потужного героя – предка всіх драконів, могутнього Ґалакронда… Він з’явиться у вигляді 5 легендарних карт для воїна, чорнокнижника, шамана, жерця та розбійника, відповідно.

Протягом 90 днів від дати виходу (10 грудня) ці п’ять карт обіцяють дати всім, хто зайде в гру. А в січні 2020 року мають випустити самітню пригоду, котра покаже (чи дасть нам обрати?) завершення цієї історії.

Уже можна передзамовити це доповнення.

DIABLO IMMORTAL

Що ж… Навіть самі Blizzard не поспішали цього показати й виклали це post factumДуже коротко про Diablo Immortal:

  1. Нові локації: Вортем, Темнолісся, гора Тамоє, кладовище Ешволду.
  2. Новий клас: мисливець на демонів (і вже заявлені раніше: варвар, хрестоносець, монах, некромант і маг).
  3. Нова подія: Примарна карета.
  4. Легендарні предмети та ультимативні вміння, звісно ж.
  5. Дата виходу поки невідома.

 

Такими були результати Blizzcon 2019складно сказати, чи цього разу ми спостерігали своєрідне виправдання за весь негативний досвід, що накопичився протягом року, чи у компанії Activision Blizzard дивні й невпорядковані плани на частину своїх релізів… А яка ваша думка про це?

Нагадуємо, що ви можете підтримати нас на Patreon, чим даруватимете більше натхнення не лише для перекладу, а й написання статей та звітів для вас. Дякуємо!

Автор: Богдан Передрій

11.11.19

0 0 голосів
Article Rating
Нові ігри на BlizzCon 2019
0 0 голосів
Article Rating
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Comments
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x